رها کردن مرسدس G کلاس از ارتفاع 100 متری؛ روش عجیب سلبریتی روس برای اعتراض به خدمات بنز
به گزارش عینک بانوان، در روزهای اخیر ویدیوی پایین انداختن یک دستگاه مرسدس بنز G کلاس با هلیکوپتر سر و صدای زیادی در شبکه های اجتماعی ایجاد نموده است. در این ویدیو شاهد هستیم چند جوان روس شاسی بلند لوکس اشتوتگارتی ها را از زمین بلند نموده و از ارتفاع 100 متری آن را به سمت زمین رها می نمایند. سقوط آزاد از این چنین ارتفاعی سبب می گردد مرسدس بنز G کلاس به طور تحقیرآمیزی از بین برود. اما اصل ماجرا چه بود و چرا خودروی پرطرفدار مرسدس بنز با این شیوه نابود شد؟

آنطور که در صفحه اینستاگرام ایگور موروز مالک مرسدس بنز G کلاس آمده، وی در ماه مارس 2018 با پرداخت 16.8 میلیون روبل (معادل 270 هزار دلار) این شاسی بلند آلمانی را خریداری کرده است. به گفته وی از آن تاریخ تا به امروز G کلاس مدام دچار مشکل شده و بعضا تا یک ماه در نمایندگی خوابیده است. این فرد جوان ادعا کرده پس از امتناع نمایندگی از قرار دادن خودرو تحت پوشش وارانتی و تعمیر رایگان، تصمیم گرفته با روشی عجیب از دست آن خلاص گردد.
این روایتی است که سلبریتی اینستاگرامی در صفحه خود آورده؛ اما گزارشی که توسط یکی از نشریات محلی منتشر شده، کاملا متفاوت بوده و با ادعاهای جوان روسی در تضاد است. طبق این گزارش ایگور موروز با یکی از دوستان خود شرط بندی کرده و قول داده در صورت باخت مرسدس G کلاس خود را از ارتفاعی بالا به سمت زمین پرت کند که در نهایت این رخ داده است.
اگر چه هنوز مرسدس بنز واکنشی به این موضوع نشان نداده، ولی به نظر می رسد هدف اصلی موروز جوان بیشتر جلب توجه و البته جذب دنبال کننده باشد، زیرا وی قبل از انجام عملیات نابودی مرسدس G کلاس، به دنبال کنندگان خود قول اعطای جوایز ارزنده ای چون خودرو و 1000 دلار پول نقد را می دهد! نکته دیگر اینکه در طول ویدیو موروز مدام صفحات مجازی خود را تبلیغ کرده و مخاطبین را دعوت می نماید به این صفحات بپیوندند.
ناگفته نماند شاسی بلند نگون بخت ایگور موروز، به سری G63 تعلق دارد. نیروبخش این سری در مدل های فراوریی بین 2012 الی 2018 یک موتور 5.5 لیتری V8 توربو است که می تواند 537 اسب بخار قدرت و 760 نیوتن متر گشتاور فراوری کند.
منبع: Motor1
منبع: دیجیکالا مگ