فروش بیمه نامه کوثر جوابگوی خسارات پرداختی هست؟!

به گزارش عینک بانوان، شرکت بیمه کوثر با وجود آنکه در هشت ماهه امسال بیش از هزار میلیارد تومان بیمه نامه به فروش رسانده است اما 49 درصد این میزان را در پرداخت خسارت هزینه نموده و در ماه آبان در شش رشته بیمه ای برای جبران خسارت ها مجبور شده که دست به جیب گردد، زیرا حجم خسارت ها از درآمدش بیشتر بوده است.

فروش بیمه نامه کوثر جوابگوی خسارات پرداختی هست؟!

به گزارش عینک بانوان، صنعت بیمه در سال های اخیر درگیر فروش بیمه های اجباری همچون بیمه ثالث شده و با معرفی بیمه درمان حجم قابل توجهی از فروش پرتفوی صنعت بیمه به این رشته از بیمه نامه پیوند خورده است که تا حدودی شرایط را برای صنعت بیمه سخت نموده است، زیرا شرکت های بیمه عموم فعالیت های خود را معطوف به فروش و سرمایه گذاری برای افزایش درآمد در راستای پرداخت خسارت رشته بیمه های درمان، ثالث و بدنه خودرو نموده اند.

با این شرایط آنالیز آمار و اطلاعات بورسی فعالیت شرکت بیمه کوثر نشان ازآن دارد که این شرکت نیز جهت سخت دیگر شرکت های بیمه را انتخاب نموده و در این راه قدم گذاشته است، زیرا در هشت ماهه امسال 63 درصد پرتفوی این شرکت مربوط به رشته درمان، ثالث و بیمه زندگی یا همان عمر بوده است.

آنالیز یک ماهه عملکرد آبان ماه نیز نشان از آن دارد که شرکت کوثر 78 درصد فروش بیمه نامه خود را معطوف به درمان، ثالث و زندگی نموده و نکته قابل توجه آن است که این شرکت عملاً هر آنچه که به عنوان درآمد در آبان ماه به دست آورده را در قالب خسارت پرداخت نموده است. این گفته از آن جهت بیان می گردد که این شرکت در هشتمین ماه امسال 134 میلیارد و 528 میلیون و 300 هزار تومان درآمد و 122 میلیارد و 952 میلیون و 900 هزار تومان خسارت پرداخت نموده که بیانگر آن است که میزان خسارت پرداختی 91 درصد میزان درآمد یک ماهه این شرکت بوده است.

این شرکت که در هشت ماهه امسال درآمدی در حدود 1679 میلیارد تومان داشته، بیش از 816 میلیارد تومان معادل 49 درصد درآمد خود را صرف پرداخت خسارت نموده است که همانطور که گفته شد، بیشترین میزان درآمد این شرکت با 26 درصد مربوط به رشته ثالث-اجباری، 17 درصد مربوط به درمان و 20 درصد مربوط به بیمه زندگی بوده است.

در سوی دیگر فعالیت این شرکت، بیمه کوثر در ردیف خسارت های پرداختی بیشترین خسارت را با 37 درصد برای رشته ثالث، 22 درصد برای درمان و 19 درصد برای زندگی پرداخت نموده است.

اما نکته قابل توجه آن است که در آبان ماه، شرکت بیمه کوثر هفت درصد بیشتر از درآمد خود در رشته درمان، خسارت پرداخت نموده و این در حالی است که در رشته های حوادث سرنشین، آتش سوزی، مسئولیت، حوادث و زندگی غیر اندوخته دار نیز بیش از درآمد خود خسارت پرداخت نموده است.

ضروری است ذکر گردد که این شرکت برای آنکه بتواند منابع اقتصادی مورد احتیاج برای ساخت ساختمان مرکزی رسالت را تأمین کند، یک واحد آپارتمان با کاربری اداری به مساحت 834 متر مربع به ارزش دفتری 12 میلیارد و 947 میلیون تومان را به قیمت 17 میلیارد و 500 میلیون تومان به فروش رسانده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "فروش بیمه نامه کوثر جوابگوی خسارات پرداختی هست؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فروش بیمه نامه کوثر جوابگوی خسارات پرداختی هست؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید