دانشگاه آزاد به زودی در 4 کشور جهان شعبه خواهد داشت

به گزارش عینک بانوان، مشاور امور بین الملل رئیس دانشگاه آزاد گفت: در آینده ­نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی در چهار کشور سوریه، عراق، عمان و آذربایجان واحد آموزشی راه اندازی خواهد نمود.

دانشگاه آزاد به زودی در 4 کشور جهان شعبه خواهد داشت

به گزارش گروه دانشگاه عینک بانوان به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، تعدادی از رؤسای دانشگاه های کشور های اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه آشنا شدند.

شیخ عطار مشاور امور بین الملل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست توضیح داد: هم اکنون 16 هزار دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند که در آینده این تعداد نزدیک به 20 هزار دانشجو خواهد رسید.

وی با اشاره ­به ­اینکه ­دانشگاه­ آزاد اسلامی ­در همه ­مقاطع از کارشناسی­ تا دکتری و پُست­ دکتری­ دانشجو می پذیرد، اضافه کرد: درحال حاضر، هیچ رشته تحصیلی در دنیا نیست که در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس نگردد، لذا رشته های پزشکی، پیراپزشکی، مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در این دانشگاه تدریس می گردد.

وی گفت: هم اکنون 34 هزار هیئت علمی به صورت تمام وقت و حدود 25 هزار هیئت علمی به صورت نیمه وقت در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس می نمایند و نیمی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در گرایش های مختلف علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند.

شیخ عطار ادامه داد: درآینده ­نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی در چهار کشور سوریه، عراق، عمان و آذربایجان راه اندازی می گردد و به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های مختلف دنیا 220 موافقت نامه و قرارداد همکاری دارد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه دولتی نیست و حتی یک ریال از بودجه دولت استفاده نمی کند، گفت: مفتخریم که رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی اکثراً جزء چهره های علمی دنیا هستند و هم اکنون نیز طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از فیزیکدانان مشهور هستند که کتاب ها و مقالات آن ها در سطح دنیا شناخته شده است.

شیخ عطار تأکید کرد: تمدن اسلامی که در بین قرن چهارم تا دهم هجری به اوج خود رسید، از طریق شمشیر و ادوات نظامی شکل نگرفت، بلکه به دلیل آزادی تعاملات علمی در دنیا اسلام توسعه یافت.

وی گفت: یکی از الزامات ما برای ورود به دانشگاه های نسل چهارم بین المللی شدن دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه همکاری های بین المللی است که ما را به هدف عالی ایجاد تمدن اسلامی خواهد رساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "دانشگاه آزاد به زودی در 4 کشور جهان شعبه خواهد داشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانشگاه آزاد به زودی در 4 کشور جهان شعبه خواهد داشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید