کمک پهپادها به توسعه کشاورزی هوشمند، ایجاد اشتغال برای 15 هزار ایرانی

به گزارش عینک بانوان، کشاورزی هوشمند پتانسیل ایجاد 15 هزار شغل مستقیم با درآمد 1500 میلیارد تومان را دارد. اتفاقی که با کمک پهپادها به نتیجه خواهد رسید.

کمک پهپادها به توسعه کشاورزی هوشمند، ایجاد اشتغال برای 15 هزار ایرانی

به گزارش گروه علم و پیشرفت عینک بانوان به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرنده های هدایت پذیر از دور (پهپاد) کاربردهای بسیار وسیع و گسترده ای در صنایع مختلف دارند و بسکمک از کشورها با طراحی و توسعه این پهپادها در تلاش هستند تا برخی خدمات مورد نیاز اجتماعی را با کمک آنها ارائه کنند. از دیگر حوزه هایی که با کمک این پرنده ها پیشرفته اند، نقشه برداری هوایی و پایش خطوط انتقال انرژی است.

یکی از صنایعی که می تواند با کمک این فناوری به شکلی نوین ادامه حیات دهد صنعت کشاورزی است. این پهپادها در زمینه سم پاشی سریع و یکدست زمین های کشاورزی، بررسی زمین های زراعی از نظر کیفیت بافت گیاهی، تهیه نقشه های دو و سه بعدی کاربرد دارند.

کاربرد پرنده های بدون سرنشین

پهپادها پرنده های بدون سرنشینی هستند که در ابعاد و سایز های کوچک طراحی و تولید می شوند و اپراتور می تواند به واسطه رادیوکنترل آن ها را در محدوده مجاز برد رادیویی هدایت و کنترل کند. استفاده تجاری از هواپیماهای بدون سرنشین که به نام پهپادها در جهان معرفی شده اند از دهه 1980 شروع شد. امروزه کاربرد پهپاد در بخش های مختلف صنعتی به سرعت در حال توسعه است.

صنایعی که به واسطه این پرنده ها پیشرفته اند شامل فیلم برداری و عکس برداری، سمپاشی، نظارت، ساخت مستند، امداد و نجات، حمل کالا، مدیریت حوادث و بحران ها، سرگرمی و سرگرمی، نقشه برداری و غیره می شود.

بازار 127 میلیارد دلاری پهپادها

با توجه به اینکه صنعت پرنده های هدایت پذیر کاربردهای فراوانی در حوزه های غرنظامی دارد؛ حاشیه سود بالایی برای آن رقم خورده است. آمارها می گوید که این صنعت در جهان در زمینه کاربردهای غیرنظامی بازاری معادل 127 میلیارد دلار در جهان دارد که سهم ایران از این بازار پرسود، حدود 3 الی 5 میلیارد دلار است.

توسعه استفاده از این پرنده های آهنی در بخش کشاورزی هوشمند در کشور پتانسیل ایجاد 15 هزار شغل مستقیم با درآمد 1500 میلیارد تومان دارد. عددی بزرگ و قابل توجه که می تواند بازار بزرگی برای فعالان و علاقه مندان به این حوزه ایجاد کند.

قطعا با پیشرفت فناوری و ایجاد بسترهای لازم، در آینده نه چندان دور کاربردهای پهپادها بیش از پیش افزایش خواهد یافت به همین دلیل فناوران ایرانی هم به این عرصه ورود کرده اند و با تلاش های اجرا شده تلاش می کنند تا با طراحی و تولید پهپادهای ایران ساخت، بازار داخلی آن را توسعه دهند و به رونق اقتصادی کمک کنند.

ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این زمینه با حمایت از توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان و خلاق به این حوزه ورود کرده است تا راستا برای تجاری سازی ایده ها و تولیدات آنها تسهیل شود.

منبع: خبرگزاری فارس

به "کمک پهپادها به توسعه کشاورزی هوشمند، ایجاد اشتغال برای 15 هزار ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کمک پهپادها به توسعه کشاورزی هوشمند، ایجاد اشتغال برای 15 هزار ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید