افزایش 35 درصدی پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد خراسان شمالی
به گزارش عینک بانوان، مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: 36 میلیارد و 431 میلیون تومان تسهیلات در نیمه نخست سال جاری به مددجویان زیرپوشش این نهاد پرداخت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 35 درصد افزایش یافت.

مجید الهی راد گفت: تسهیلات در قالب ودیعه مسکن، کارگشایی، اشتغال، فرهنگی و درمانی به 2 هزار و 871 نفر مددجوی زیر پوشش این نهاد پرداخت شده است.
او گفت: صندوق امداد ولایت در قالب طرح های خودکفایی مبلغ هفت میلیارد و 88 میلیون تومان به 287 نفر از مددجویان و در قالب تسهیلات درمانی نیز مبلغ 2 میلیارد و 484 میلیون تومان به 201 نفر از مددجویان این نهاد پرداخت کرد.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: بعلاوه این صندوق در قالب تسهیلات مسکن 10 میلیارد و 626 میلیون تومان به 570 نفر از مددجویان پرداخت کرد.
به گفته الهی راد نیمه نخست سال گذشته 23 میلیارد و 681 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان زیر پوشش این نهاد پرداخت شد.
عینک بانوان خراسان شمالی بجنورد
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان