میترا خواندنی شد
به گزارش عینک بانوان؛ محمدباقر نباتی مقدم در نمایشنامه میترا که به همت نشر عنوان به چاپ رسیده است، داستان خانواده ای سنتی را تصویر می کشد. پدر خانواده فوت شده و بازماندگان به خاطر حرف هایی که از دیگران می شنوند، گمان می نمایند طلسم شده اند.
در شرح ناشر آمده که میترا یک نمایشنامه با شخصیت های گوناگون است و ماجرای آن حول شخصیت های اصلی یعنی میترا و نیما و زندگی عاشقانه این دو جوان عاشق پیشه جریان دارد. نیما از علاقه و عشق پدرش به حافظ سخن می گوید و در جای جای نمایشنامه به حافظ و گرفتن فال حافظ توجه بسیاری شده است.
میترا و نیما خیلی سرمست و راضی به عمارت تاریخی باشکوه قدیمی وارد می شوند و نیما با شمعی روشن و کتابی در دست کنار میترا که بر روی زمین نشسته، می نشیند و به او نگاه می نماید. نمایشنامه به این شکل و در این عمارت شروع می گردد.
در بخشی از متن کتاب می خوانیم:
فریدون: بچه که بودیم سر هر بچگی کارمون زار بود. حالا طرف آبروی کل فامیل رو هم ببره فرمان می آد پرحرفی بسه! باشه لالمونی می گیریم...
کتایون: خان داداشم نذر نموده اطعام کنه فقرا رو...
جهانگیر: دخترعموها پرسون بودند که...
خانم بزرگ: دخترعموها غلط نموده ن... گفتم که مراسم تمام شده...
همه سعی می نمایند خودشان را از تیررس خانم بزرگ دور نمایند و بروند سراغ کاری. ملاحت آرام درِ گوش خانم بزرگ چیزی می گوید.
خانم بزرگ از درز نادیده ای در لباسش شش کلید سنجاق شده به تکه پارچه زمختی را درآورده و می دهد دست ملاحت.
کتاب میترا نوشته محمدباقر نباتی مقدم، در 62 صفحه، به قیمت 24 هزار تومان، با شمارگان 770 جلد، در قطع پالتویی و جلد شومیز، از سوی نشر عنوان به کتاب فروشی ها رسید.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران