توصیه های تغذیه ای برای مقابله با کرونا

به گزارش عینک بانوان، نایب رییس انجمن تغذیه ایران یکی از مهم ترین اصول برای پیشگیری از ابتلا به کرونا را تقویت سیستم ایمنی بدن دانست.

توصیه های تغذیه ای برای مقابله با کرونا

به گزارش عینک بانوان، دکتر مجید قمی در تبادل نظر با ایسنا با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، گفت: اجتناب از رژیم های سخت، غیرعلمی و تک غذایی، گنجاندن میوه و سبزی در برنامه غذایی روزانه به ویژه میوه و سبزی های حاوی ویتامین سی مانند انواع پرتقال، نارنگی، کیوی و سبزیجاتی مانند کلم، گوجه فرنگی و هویج در این زمینه یاری نماینده است.

وی با بیان اینکه از مصرف غذاهای حجیم خودداری کنیم، اظهار کرد: نوشیدن آب و مایعات زیاد، استفاده از گوشت های کم چرب و توجه بیشتر به میزان دریافت پروتئین روزانه از دیگر نکات است؛ چراکه افرادی که انواع گوشت را نمی خورند یعنی دریافت پروتئین کمی دارند اغلب دچار کم خونی می شوند و کم خونی سیستم ایمنی را تضعیف می نماید.

نایب رئیس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه بهتر است از گوشت های سفید مثل ماهی و مرغ که کم چرب ترند بیشتر استفاده کنیم، توضیح داد: مصرف روغن زیتون را نیز در رژیم غذایی خود گنجانده و آن را جایگزین روغن های معمولی کنیم. همچنین مواد لبنی و تخم مرغ را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنیم.

قمی با تاکید بر اینکه آنتی اکسیدان ها نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند، اظهار کرد: پیش ساز ویتامین A آنتی اکسیدانی است که در هویج، اسفناج و انواع سبزی های رنگی وجود دارد. همچنین مصرف ویتامین C نیز توصیه می گردد. ویتامین سی در کیوی، پرتقال و نارنگی به وفور یافت می گردد.

وی با بیان اینکه ویتامین E هم آنتی اکسیدانی قوی است و در جوانه ها و سبزیجات برگ سبز وجود دارد، اظهار کرد: سلنیوم نیز در تقویت سیستم ایمنی موثر بوده و در ماهی، بادام هندی، تخمه آفتابگردان و سبوس گندم یافت می گردد.

این متخصص تغذیه با توصیه مصرف روزانه حداقل پنج واحد میوه و سبزی، توضیح داد: فلفل و زردچوبه در غذای خود بریزیم و از مصرف غذای خام بپرهیزید.

وی با تاکید بر اینکه باید به میزان دریافت پروتئین و املاح و ویتامین های دریافتی توجه کنیم، اظهار کرد: وقتی بدن دچار سوء تغذیه می گردد سیستم ایمنی ضعیف می گردد، البته بعضی به غلط تصور می نمایند اگر ویتامین سی بیشتری مصرف نمایند، سیستم ایمنی شان بیشتر تقویت می گردد، در حالیکه اگر تعادل در مصرف مواد غذایی رعایت گردد، نتیجه بهتری حاصل می گردد.

قمی در سرانجام با اشاره به ضرورت رعایت اصول بهداشت فردی و عمومی برای پیشگیری از بروز و شیوع کرونا، اظهار کرد: در هنگام عطسه و سرفه دهان و بینی را بپوشانیم و دستمال مصرف شده را در داخل سطل در دار بیندازیم. همچنین بهتر است از حیوانات خانگی و وحشی دوری کنیم.

وی با بیان اینکه از ترددهای غیرضروری در محیط های شلوغ و پرازدحام خودداری کنیم، گفت: در محیط های شلوغ و پر ازدحام از دستکش استفاده کنیم. همواره قبل از غذا دست ها را بشوییم و از مصرف قلیان در قهوه خانه ها خودداری کنیم، چرا که قلیان در قهوه خانه ها دست به دست شده و می تواند زمینه انتقال بیماری را فراهم کند.

قمی در سرانجام با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت تنها مرجع معتبر اطلاعات حوزه بهداشت و سلامت است، گفت: بنابراین از توجه به منابع غیرعلمی منتشر شده در فضای مجازی به منظور پیشگیری از بروز کرونا ویروس خودداری کنیم؛ چراکه نتیجه ای جز گمراهی ندارد.

منبع: جام جم آنلاین

به "توصیه های تغذیه ای برای مقابله با کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های تغذیه ای برای مقابله با کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید